Raye datang lagi

Yea ,, raye . HAHA . Salam aidilfitri , minal aidil walfaizin untuk korang . duet raye ? mai rumah baru dapat .. haha . Rse cam dah lame tak mengupdate , ye lahh sibok beraye lahh katekann . gee ~~ Inipun setelah mencelah disebalik tetamu yang berduyun-duyun dtg rumah ,seludup masuk lappy dlm bilik barulah dapat menyengal sikit dgn blog ny . HAHA

So, sementare ade kesempatan ny rasenye maseh blom terlambat untuk wish SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN untuk korang semua .. N tak lupe jugak ucapan SELAMAT MERDEKA RAYA !! Eceehh ! taon ny raye sekali dgn merdeka , wahh ! Tak tau nak sambut yang mne dulu .. hiii ~ tapi rse yg dtg dulu hari raye kan , hehe . Sambut raye lahh ye . HEHE.

So ,, raye taon ny .. urm , hehe . biaselah cuti pendek kann , so , rye pon sekejap je lahh seronoknye . hee ~ nak buta camne kann , msok sekolah tros trial SPM .. hah , yang tu lagi SEKSA GILAA ..

Hailaa , BERCELOTEH BERJELA BERIBAN NI KORANG BACE KE ? hee ~ penadd je kalau korang ta bce , kann ? bacelah , bacelahh .. hehehe . TAkpelah kalau korang taknak bace tgok gmba je lah ye .. gagaga



warning ! gambar ni boleh mengakibatkan serangan strok kepada orang yg menengoknye .. So , kalau tak sggup nk kne strok sila TUTUP MATA


cakkk !! .. haha ..


baaaa ..


haha .. lawa takk , lawa takk ?? ade yg kna strok ?? haha , ececehh ! saje je nak tunjuk naju raye sbenanye .. hee ~~ taon ni bju my mom yg buat sendiri tau ,, haha !


Cam sengall je entry kali ny kann ? haha . Hape hape ntah ! Alahh , ta kesahlah asalkan Mr . Bloggy ni dah ade 'kawan baru ' . hee ~ seronok tak cik bloggie ?? haaaa !

BAIBAIBAI!!! (sumpah kali ni malas gile nak buat entry sebenayer , so korang bace je lahh ye !)


SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN DUITRAYAJANGANLUPAPOSKATRUMAHTAU

2 budak sedang membebel:

wanie paed~ said...

like oe mend ney..haha

Bintu Zainal said...

hey sis.. warna warni ahh baju tuhh.. masuk ngan tudung nyee ..:)

CANTIKKK ! *kipas tuhh.bhahaa*

taklah..
CANTIK LAH KAMU ! *credit to ur mom :)*

HIJAU !!! Ilikeee!