Matrik Part 1


Assalamualaikum gaiss . 
Apa khabaq naa ? Harap-harap okay . Rindu kat korang . Haha *ayat klishe.
Lately ni aku memang sibuk. Haha . Well, saje je bagitau walaupun korang tak nak tau punnss . Haha. Pejam celik pejam celik dah bulan 3 dah pun. Sebulan setengah je lagi nak habis matrik . Alahaii mase . Cepatnyaaa :(

Sob sob sob, ..

Okay tetibe rase macam nak tukar nickname. Ehem . Err , Hidayah kan sebenanye nak share dgn u olls life Hidayah dekat sini. Haha.Yes kan lebih manis bunyinye disitu. Haha.



Bilik aku. Please tolonglah percaya bilik ni baru dikemas waktu ni. Haha. Kalau tak, bantal penuh kat tengah2 tu . Cuma tinggal takde tv je lagi. Kalau lah boleh buat mcm rumah, rase nak cat je. Biar nampak mcm hotel. Bilik ni kitorang decorate and ubah kedudukan die sikit. So, lain dari yang lain.


Kasut-kasut kami. Tak muat kamera phone nak ambik semua. Masuk separuh je. Ce teka kasut Hidayah yg mane? Haha. Kalau betul meh nak bagi hadiah. 

 Roomate. Yg tepi tu nona. Yg tengah tu roomate konon-konon. Haha. Tepi sebelah kanan tu pun roomate jugak . Haha. Seronok dpt roomate sekepala sebadan sekaki semua. Nona buat iklan gigi. Naseb baek gigi cantik. Haha


:) sedih bunga biru kat tudung tu hilang. Tak tau pegi mane. Huhu. Husna buat muke jenis ape tu? Alolo tomey-tomey. Someone please teach her to smile . Haha. Ni semua shooting dlm lecture hall. Caye tak? Haha kemonlah korangg. Takkan tak penah buat . *kembanghidung


Yes. We have finish the chemical test. But, we never test how far is our friendship goes. *lalalalagrammarteraburrr. Ini pulak grup babybaby. Haha. Grup buat experiment n geng kopipasta lab repot. Ingat tak kita penah tertumpahkan sodium chloride dlm makmal lepas tu kita cepat-cepat lap sebab taknak bagi Puan Noriah perasan. Luculah kan.


wait for part 2 .....

1 budak sedang membebel:

Adilla Ariffin said...

ahh!! assalam daem..taa daa!! rndu laa kt daem...ape cite skrg ???