Auumaigaddd !!!


Ahhh !! Memang rase cam nak meletop pale otak ny .. Ok lah kat sini nak bagitau yang berita radio ade ckp bahawasanye didapati seramai 99.999% calon SPM 2011 sedang mengalami tekanan mental n sejenis penyakit yg dikenali sebagai EXAMINATION SHOCKED SINDROM ! Waaaaa ! Sianlah kat depa ni kan kan ?


Phlease ! Ade ke sesiape yg boleh tolong mangsa2 keadaan ni ? Uff ! saat2 genting ni mesti rmi yg berharap dapat bawak 'GUARDIAN ANGLE' masok dlm dewan sekali time pekse nanti .. HAHA . Ni dah dekat nak SAKARATUL dah ni .. Sume dah start countdown .. Rsenye sekarang dah kiraan yg ke 120000 kodd .. Humangaihh ! Kejap je lagi tu .. halaa !! halaaaa ! tolong2 !




Gulp ! CPR phlease ! Mmg rse da ta cukop oxygen sesangad dah ni . naseb baek minggu ni ade rehlah sakinah . Mmg boleh rehlah la kejap otak aku ni .. Thanks byk2 laa cikgu .


Ok lah .. So now , you can starting count on me like one , two, three .. i'll be there .. (SPM kate ) HAHA . Takodd ! SPM kate marii , lappy kate pergii !! So , mmg aku kene pergi lah nyy .. GAGAGA ~~ Bhaii ! undergo studies on 180km/hour .. uhuk !


BAHASA MELAYU

ENGLISH LANGUAGE

LUGHAH AL-ARABIAH

MATEMATIK

MATEMATIK TAMBAHAN

BIOLOGI

FIZIK

KIMIA

PEND. SYARIAH

PEND. QURAN SUNNAH

SEJARAH


-DOAKANKEJAYAANSPMCANDIDATES2011--SEMOGABERJAYADENGANCEMERLANG-

5 budak sedang membebel:

Izyan Yan Cinnamon said...

nice entri saya dah folo blog awk..kalau x kesah boleh folo saya blk yew..:)

Alisya said...

all the best to u...subjek yg adik ambil sama dgn subjek akak dulu...cuma akak ada tmbah satu lg..EST...

mesti boleh punya lah.. jangan stress sangat..tenangkan hati, insya Allah apa yang studi tu boleh ingat...

cAhayA Le$tArY said...

haha .. ye ke ? tengkiu bebayak laa sbb bgi semangat kat kita .. insyaAllah . I'll try ma best

nanakimie said...

gudluck!wat leklok yer:)

Cik Sibuk said...

aiseh zaman sekrang orang ambil berbelas paper..zaman saya paling banyak orang ambil 10 paper..

ish2, nampak sangat saya ni dah tua..ngehheeee