Novel bicara hati nak buat drama .. korang tau tak ??

Hello .

Eh , takde adab .

Assalamualaikum :)

Ok . Tak jwb dose . So , mulakn pagi korang dengan senyuman ok ? # haha , senyum sampai ke telinga .       Senyum tak perlu kata apa2 . Haha . Pagi 2 dah menyengal . Hewhew :)
Ok berita terkini . Tadi akuu on9 FB tau takk ? ngee~ Hamboiih . Kemainn . Pepagi dah on9 . haha. Aku nak berubahh . mak kata anak  dara tak elokk bgun lmbat pepagi . and , aku na jdi ank yg baek . Mweheheh =,= . Ok dah tersasar dari topik . Back to the top . Berita terkini . FB kate ade citer baru nak kuar adaptasi dari novel . Wahhh .. haha . Kemainn akuu kan ?? Meloncat2 .  Aa ,, ceteka novel apakahh ituu ?? Weww .. Lets take a look . ----------->                                  Taraaa !


Ok aku tau semua orang suka novel ni . Akuu pung :) kalau kau takk baca then .. kau akan kata camni : " tak penah tau pung ade mende nih " atau "eeeeuuuww! cerita mende nih ?" . kan kan ? Haaa ... Aku nasihatkan kat hang , pi la lekas beli novel ni . Baca smpi khatam nahh ! sat gi kuaq cita takdak laa terkapai2 sgd nak feeling .. tau ?



Haa kan ? akuu ta tipuu . Tengok sape actor n actressnya . Kenal ? Yg laki tuu Sharnaaz ahmad . Weeew ~ hensemnye .. Meletop uu ,..  haa , pastu nmpak tak ygcomey bertudung tu ?? Ha , tu heroinnye ,  nmenye Nurul Hidayah . Eh , tu aku kan ?? Hmm , aku kodd heroinnye . Eh , pasan . Ngek :p . Heh ! ta tau lahh nme die si anggun jelita tu .. Korang tau ?? Hmm , ta kisah lah tuu kan . yg penting hero die korang semua suke kn ?? Hooyahh ! So , berbahagialah korang tahon depan . The world is become brigther sebab korang semua kompem senyum panjang smpi nak tcabut bibir tu kan ?? Hewhew :)


P/s : Tahun depan kompem semua duduk melahap depan tv .

2 budak sedang membebel:

Miss AiedaHaliena said...

weee ! :D aieda minat gegila novel ni okeh.. dengar2 plak dwg nak bt filem, meloncat2 mcm awak jugak.. haha best best best best kann ?? ;D

cAhayA Le$tArY said...

haha .. best 2. terima kasih komen