Driving School Part 2



           Hal02 ! Okayy 2. Hari ni aku nak tunaikan janji . Lame dahh aku tak intai sini . Haha.Maklumlah orang busylah katekann . Wikiwiki # . Err = =' , janji ape eak ?? Ok i dont want to talk so much . (kata UAI) versi melayu MEMBEBEL. Haha . So , nak tau janji ape just scroll je ke bwh . Then korang akan tau . Haha . Ok dah scroll ??? Kal0 belom scroll lah ea .. takkan na suroh kite scrollkan pulak kan ?? 

            Ok pemberitahuan . Dengan ini saya nak memberitahu bahawa NURUL HIDAYAH BINTI NA'AIM telah lulus test JPJ . Haha . And now my license is under proceed . Huh ! be patient Hidayah ! Haha . Pasni da bolehlaa bawokk keta kat highway LPT . (okayy berangan jauh sampai ke laut) .

            Apepon , aku memang sangat merindui zaman2 belaja drive dulu . Zaman2 yg bile tem kite dok bawok kete tuh , cikgu dok sebelah . Haha . Pastu bile rse mcm nak terbabas tuh mesti tetibe ade magic . Keta terbrek sendiri . (sebenanye cikgu yg tolong brekkan) . Hmm , ye lahh tem belaja sumenye best btol takk ?? Kal0 terlanggar pokok kelapa orang pon ta kena marah . Haha . ayat standard . 'Eh , takpe belajar lagi kan ?? Biaselahh ...' Haha . Tadokk orang marah pon .. Bahagie hidup :)

            So , sebagai tanda mengingati zaman2 aku bergelar 'student' dulu , nih aku abadikan beberapa keping gambar supaye bile aku rinduu je aku boleh usha .. kal0 ade virus merebak terkena software aku , then abes punah sume picture2 yg aku dok simpan kat dekstop , sekurang2nye ade lagi sparepart . Haha . Boleh pulakk tgah dok bawakk keta org dok amek gambar kita . Aku pon ta pasan celah mane die amek . Tau2 dah ade . Haha . Tanjakk jugakk aku memula tuh = ='

Penuh tekun dan khusyuk kan akuu  ?? Haha

Eh , takde motif . Haha

Ni pun takde motif jug0kk . Haha
Ade gaye takk ??? Haha . Emphh !
Ishh ! Beratnye handbrek ni . Cemane na nek bukit ??
Ha nilah objek yg dok amk gambar aku tuh ... Haha . Comel tak comel tak ???


Ok . Conclusionnye , aku memang rindu sangat dgn zaman belajar dulu2 . Haha . (berazam nak modified keta biar ade 2 brek pasni) Ececehhh ~ Pahni aku nak kumpul duet menimbun nak beli subaru . Haha . Boleh lenjan ikut hati . *kal0 pinjam keta abah takleh nak lenjan . Haha :)


 

2 budak sedang membebel:

wanie paed~ said...

hahah..bru pasan kod!!

Isma Subindin said...

bgus r..awl2 lg dh ambik lesen.. sy bila la dpt ambik lesen neh~T.T